Вест

IFBB President Medal

IFBB President Medal Во рамките на Конгресот IFBB, Претседателот на ББФФМ доби признание од страна на Претседателот и Генералниот Секретар на IFBB, Д-р. Рафаел Сантонха и Вилијам Тиерни, IFBB President Medal, за успешно организираниот IFBB Diamond Cup Macedonia, соработката и промоцијата на бодибилдингот и фитнесот. Честитки!