Вест

Александар, 4-ти на Светско

Александар, 4-ти на Светско Александар Трајковски имаше повеќе од успешен настап на Светското Бодибилдинг првенство за 2018, кое овој викенд се одржува во Бенидорм, Шпанија. Во силна конкурњнција тој го освои 4-тото место во својата категорија, Бодибилдинг-Класик до 180 см. Иако македонскиот тим се надеваше на медал, повеќе задоволни сме од постигнатиот успех. Честитки!