Вест

Светско Елит Про првенство за жени за 2018

Светско Елит Про првенство за жени за 2018 Познати се првите Светски Шампиони во Елит Про кај девојките за 2018 година. На штотуку одржаното Светско Првенство за девојки во IFBB Elite Pro во Кина, ова се победничките, Melina Keltaniemi (bikini), Oksana Orobets (fitness), Adela Ondrejovicova (body fitness), Michaela Kohutova (women’s physique) и Angela Borges (wellness). Честитки на одличната организација на домаќинот, Кинеската бодибилдинг и фитнес федерација и на првите Светски Шампиони во Про за 2018.