Tag - IFBB

Вест

IFBB Diamond Cup Macedonia 2019

Позитивните критики кој Претседателот на ББФФМ, Бобан Ѓороски, ги доби од страна на челните луѓе на IFBB, на неодамна одржаниот Светски Конгрес, за...

Вест

IFBB President Medal

IFBB President Medal Во рамките на Конгресот IFBB, Претседателот на ББФФМ доби признание од страна на Претседателот и Генералниот Секретар на IFBB, Д-р. Рафаел...