Tag - IFBB PRESIDENT MEDAL

Вест

IFBB President Medal

IFBB President Medal Во рамките на Конгресот IFBB, Претседателот на ББФФМ доби признание од страна на Претседателот и Генералниот Секретар на IFBB, Д-р. Рафаел...