Вест

Вест

Семинар 2021

Можноста да се напредува во професијата, со надграба на знаењето, не смее да се пропушти. За таа цел, Академијата на ББФФМ секоја година организира стручен...

Вест

Куп на Македонија 2021

Во организација на ББФФМ, вчера во спортската сала ‘ФОРЦА’ во Скопје се одржа традиционалниот натпревар во бодибилдинг и фитнес, Куп на Македонија 2021. Овој...