Вест

Вест

Балканско првенство 2020

Македонската бодибилдинг и фитнес репрезентација во состав: Бобан Ѓороски како официјален делегат и меѓународен судија, Драган Стојчевски, Мери Акоевска и...

Вест

Успешен настап на Балканското 2020

И покрај тримесечната забрана за работа на бодибилдинг клубовите, проблемите и несигурноста во добивање на дозвола за влез во Романија и учество на Балканското...

Вест

Куп на Македонија на отворено

После три месечна забрана за работа на бодибилдинг и фитнес клубовите во Македонија и само еден месец од нивното повторно започнување со работа, под посебни...

Вест

Коронавирус пандемија!!! Предлог сет мерки кои ББФФМ ги испрати до надлежните институции со цел ублажување на мерките за забрана за работа и почеток на работа на теретаните.

На теретаните им е потребна ПОМОШ, ПОДРШКА и РАЗБИРАЊЕ. Предлог мерки за заштита од ширење на заразата, предложени од страна на ББФФМ, со цел отварање на...