Tag - IFBB DIAMOND CUP MACEDONIA 2019

Вест

IFBB Diamond Cup Macedonia 2019

Позитивните критики кој Претседателот на ББФФМ, Бобан Ѓороски, ги доби од страна на челните луѓе на IFBB, на неодамна одржаниот Светски Конгрес, за...