Tag - DIAMOND

Вест

IFBB Diamond Cup Macedonia 2019

Позитивните критики кој Претседателот на ББФФМ, Бобан Ѓороски, ги доби од страна на челните луѓе на IFBB, на неодамна одржаниот Светски Конгрес, за...