Tag - Првенство

Вест

Светско првенство бодибилдинг 2019

Од 6-10 Ноември во Фуџаира, Обединети Арабски Емирати ќе се одржи Светско Бодибилдинг првенство за сениори за 2019 и Светски Конгрес. Македонскиот Шампион за...