Вест

Вест

Вест

Викендов, 26-29 Октомври во Биалисток, Полска се одржува Светско Фитнес Пренство за 2018 година на кое ќе настапи Олгица Стојановска, двократен и актуелен...

Вест

Новост

Голема Благодарност до Агенцијата за Спорт на Македонија и Директорот, Дарко Каевски за подршката и помошта која Бодибилдинг и Фитнес Федерацијата на...