Вест

Седма Генерација Инструктори на Академијата на ББФФМ

Од доделувањето на Сертификатите на седмата генерација Бодибилдинг и Фитнес Инструктори при ББФФМ Академијата на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија