Вест

Благодарност до Пелистерка

Голема Благодарност до Пелистерка и Маркетинг Доректорот, Тања Панделеска, за нивната несебична подршка која ја имаме во организирање натпревари со кои ги промовираме бодибилдингот и фитнесот како спортови и начин на живеење во Македонија.