Вест

Вест

Викендов, 26-29 Октомври во Биалисток, Полска се одржува Светско Фитнес Пренство за 2018 година на кое ќе настапи Олгица Стојановска, двократен и актуелен Шампион на Македонија во Фитнес од Битола. Официјален делегат и судија на Светското Фитнес првенство ќе биде Претседателот на ББФФМ, Бобан Ѓороски. На натпреварот учество ќе земат 413 натпреварувачи од 43 држави од Светот.