Вест

Новост

Голема Благодарност до Агенцијата за Спорт на Македонија и Директорот, Дарко Каевски за подршката и помошта која Бодибилдинг и Фитнес Федерацијата на Македонија ја добива во промоција на овие спортови во Македонија, настапи на нашите репрезентативци надвор од границите и организирање на домашни и меѓународни првенства. По тој повод Директорот е одликуван со Златен медал на Меѓународната Бодибилдинг и Фитнес Федерација, IFBB.