Настани

Атлета на македонија 2016

My Sport, My Passion!!! 17 Септември 19:00, срц КАЛЕ, Скопје, Атлета на Македонија 2016. Државно првенство на Македонија во бодибилдинг и фитнес 2016. Место каде се создаваат и раѓаат македонски бодибилдинг и фитнес шампиони и легенди, традиција од 1987, во организација на Националната Бодибилдинг и Фитнес Федерација на Македонија, ББФФМ. Настан каде ќе се изберат македонските репрезентативци кои ќе ја преставуваат Македонија на следниве меѓународни натпревари, организирани од страна на IFBB – Arnold Classic Europe 2016 – Balkan Championship 2016 – World Fitness Championship 2016 – World Bodybuilding Championship 2016.

14159807_1189234704432888_1302550160_n