Настани

Настани

Куп на Македонија 2019

Традиционалниот бодибилдинг и фитнес првенствен Куп натпревар, кој има квалификационен карактер ќе се доржи на 20-ти Април 2019 година во Скопје. Повеќе информации за место и категории во текот на...

Read More
Настани

Настан

Од 8 до 12 Номври во Бенидорм, Шпанија ќе се одржи Светското Бодибилдинг првенство за 2018 година. Боите на Македонија ќе ги брани Александар Трајковски кој...

Настани

Diamond Cup Macedonia 2018

Во организација на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија, под раководство на Претседателот Бобан Ѓороски, минатиот викенд во Скопје, 13-15 Октомври...

Настани

Атлета на македонија 2016

My Sport, My Passion!!! 17 Септември 19:00, срц КАЛЕ, Скопје, Атлета на Македонија 2016. Државно првенство на Македонија во бодибилдинг и фитнес 2016. Место...