МК Атлети низ времињата

МК Атлети низ времињата

Мирко Петровски

Денес ви преставуваме уште еден македонски шампион од лепезата на македонски професионални бодибилдери. Мирко Петровски, во овој спорт се појавува уште од својата најрана возраст, па така го...

Read More
МК Атлети низ времињата

Зоран Колевски

Зоран Колевски, слободно можеме да кажеме дека до сега е најтрофејниот македонски бодибилдер, според резултатите кои ги има постигнато на домашна и межународна...

МК Атлети низ времињата

Оливер Аџиевски

Преставувањето на лепезата најдобри македонски бодибилдинг натпреварувачи ќе ја започнеме со Оливер Аџиевски, за сега првиот и единствен македонец кој како...