Tag - IFBB PRO

МК Атлети низ времињата

Оливер Аџиевски

Преставувањето на лепезата најдобри македонски бодибилдинг натпреварувачи ќе ја започнеме со Оливер Аџиевски, за сега првиот и единствен македонец кој како...