Tag - Diamond Cup Skopje 2019

Вест

Diamond Cup Skopje 2019

Во организација на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија, под раководство на Претседателот Бобан Ѓороски, 12-14 Октомври 2019 година во арената...