Tag - Балканско првенство

Вест

28-мо Балканско Првенство 2019

Викендот што измина на грчкиот остров Крф, се одржа 28-то Балканско Првенство во Бодибилдинг и Фитнес. Македонската репрезентација предводена од Претседателот...