Историја

Историја

Бодибилдингот во Македонија

Бодибилдингот и фитнесот, организациски во Македонија функционираат од 1987 година, кога група на љубители на овие прекрасни спортови се здружија и го формираа сојузот за атлетска гимнастика...

Read More