Вест

Вест

Прием кај Претседателот на Албанија

Претседателот на ББФФМ, во официјална работна посета и како гостин на Претседателот на Албанија, Г-динот Илир Мета, во чест на наградување на големиот успех...

Вест

Јагодина Опен 2021

Доминација на Мери Акиевска во категоријата Велнес-Фитнес. Во јака конкуренција од 6 девојки од регионот, нашата Велнес-Фитнес Шампионка уште еднаш докажа дека...