Вест

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Македонија на сите свои членови, пријатели и соработници им посакувам Среќна Нова Година и Честит Божиќ.