Вест

Прием кај Претседателот на Албанија

Претседателот на ББФФМ, во официјална работна посета и како гостин на Претседателот на Албанија, Г-динот Илир Мета, во чест на наградување на големиот успех постигнат од албанскиот бодибилдинг натпреварувач, Марин Мекси.
Наградата покрај Марин ја доби и Претседателот на Бодибилдинг и фитнес федерацијата на Албанија, Проф. Ранду Кукели. Честитки.