Вест

Најдобрите за 2020 според ранг листата на IFBB

Најдобрите натпреварувачи по латегории според постигнатите резултати за 2020 и ранг листата на IFBB

Бикини

Физик

Боди-Фитнес

Класик-Физик

Велнес-Фитнес

Класик-Бодибилдинг

Физик жени

Бодибилдинг

Фитнес жени

Извор : IFBB ранг листа за 2020