Вест

Одржано државното првенство Атлета на Македонија 2020

Честитки на учесниците и победницте на денешното државно првенство, организорано и одржано во тешки услови со строги протоколи, во година кога клубовите беа целосно под клуч, затворени. Покажавме дека постоиме, знаеме и дека сме сериозна спортска организација. Во прилог прв дел од сликите.

Победници по категории:
Бодибилдинг класик- Иван Иванов, Магнус
Бикини-Фитнес јуниори – Ристенче Јаневска, Будо-Фит
Бикини-Фитнес senior – Ристенче Јаневска, Будо-Фит
Бодибилдинг тинс – Јован Црвенковски, Капитол Фитнес
Бодибилдинг Јуниори- Петар Богдановски, Магнус
Бодибилдинг лесна – Петар Богдановски, Магнус
Бодибилдинг тешка – Неџип Сулејмановски, Магнус
Физик јуниори – Ристе Коцев, Магнус
Физик сениори – Драган Стојчевски, Билдер.