МК Атлети низ времињата

Зоран Колевски

Зоран Колевски, слободно можеме да кажеме дека до сега е најтрофејниот македонски бодибилдер, според резултатите кои ги има постигнато на домашна и межународна сцена, како аматер и професионалец. – Седумкратен Апсолутен Шампион на Македонија – 2006 Балкански Шампион IFBB – 2010 8-мо пласиран на Европско првенство IFBB – 2011 Европски Шампион IFBB – 2014 Арнолд Класик Европа Победник во категорија IFBB – 2015 про карта IFBB PRO Како професионалец до сега има настапувано на 10-тина натпревари од кај најдобар пласман му е во 2018 година каде го овои 3-тото место. #bbffm #bbffmofficial #ifbbofficial