МК Атлети низ времињата

Цветко Стојменовски-Целе

Цветко Стојменовски-Целе, Јуниорски Шампион на Македонија, Јуниорски Шампион на Југославија, Јуниорски Шампион на Германија и Светско Јуниорски Шампион, IFBB со право беше еден од најголемите потенцијали кои сме ги имале во историјата на МК бодибилдингот, поради сите тие постигнати успеси уште како Јуниор до 21 годишна возраст.


– Како IFBB Pro, имаше прилика да стои рамо до рамо до големите батки од неговото време како, Рони Колман, Маркус Рул, Кевин Леврони, Милош Шарчев, Павол Јаблоницки, Хаико Калбах и многу други.