Настани

Куп на Македонија 2019

Традиционалниот бодибилдинг и фитнес првенствен Куп натпревар, кој има квалификационен карактер ќе се доржи на 20-ти Април 2019 година во Скопје. Повеќе информации за место и категории во текот на неделава. Натпреварот во организација на националната бодибилдинг и фитнес федерација на Македонија се организира традиционално од 1987 година.

Фејсбук настан