Настани

Биди активен!

Бодибилдингот и Фитнесот преку националната be activ федерација ББФФМ ќе биде дел од традиционалниот настан, Недела на Спортот. На штандот на ББФФМ ќе бидат присутни актуелните македонски бодибилдинг и фитнес Шампиони. Очекуваме сите наши пријатели да не посетат.