Настани

АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2015

adjija reklama 2 (1)

АТЛЕТА НА МАКЕДОНИЈА 2015,ќе се одржи на 10.10 2015 во Скопје. Сите кои започнаа или планираат да започнат со своите подготовки за настап на државното првенство во бодибилдинг и фитнес, им посакуваме успешни подготовки. Натпреварот е квалификации за Светското првенство за мажи, кое же се одржи во Шпанија од 5-9 Ноември – Бенидорм и Светското првенство за жени кое же се одржи од 13-16 Ноември во Будимпешта, Унгарија.